Afscheidsknutsels



Deze week nemen we afscheid, van school, van ons huis, van de bomen in de tuin en van onze fantastische buren. Maar wat is een afscheid zonder feestje?

Dus, de dag voordat we alles inladen houden we voor de kinderen op school een feestje. Benieuwd hoe dat gaat tussen alle dozen en ingepakte spullen........


Op ontdekkingstocht!






Op ontdekkingstocht in onze nieuwe stad en huis. 

De meiden hebben heerlijk twee weken vrij, een goede gelegenheid om te kamperen in ons nieuwe huis dat bijna af is, en om de stad te ontdekken.

We genoten van de zon en het picknickkleed werd veelvuldig uitgerold in de verschillende parken, we maakten de eerste bloemenkransen van het jaar, snoven aan de bloesem en testte de bomen in het park bij ons in de straat.

Leve het voorjaar!


Republikein versus Mevrouw Knutsel


Hoewel ik als oprechte republikein niet veel heb met het koningshuis ontkwam de knutsel-mevouw in mij, niet aan al het Kroningsgeweld. 

Nadat mijn meisies op school de ene kroon en vlag na de andere knutselde, kon ik het niet laten om ook iets te maken. Ik haakte een stapel kroontjes, maakte kaarten en stuurde die naar mijn lieve vriendjes en vriendinnetjes.

Cherrie blossom

Het zijn die kleine dingetjes waar ik zooo blij van kan worden ;-)

In onze nieuwe tuin staat een prachtige Japanse boom die goed zijn best doet om bloesem te produceren. Ik knipte een grote tak af en in een mooie grote vaas staat 'ie te pronken naast ons bed.

Helemaal blij met onze nieuwe slaapkamer, met super mooi behang van Noordwand en onze lemen muur was het 'kersje' op de taart deze mooie bloesem.