Pittenzakjes tegen de koude wintertenen!




Rogge + Naaimachine + Stof = Pittenzakjes!
Na wat speurwerk blijkt rogge perfect te zijn om pittenzakjes mee te vullen. De rogge schijnt de warmte zelfs nog beter vast te houden dan kersenpitten (die in de meeste pittenzakken zitten). Dat scheelt ook weer want geen idee waar ik nu kersenpitten vandaan moet toveren. Bij de hippie-bio winkel een zakje rogge en een stukje stof en klaar zijn ze. Bij de grotere zakken kun je een onderverdeling naaien zodat niet alle pitten constant naar 1 kant zakken. Ik naaide een grote Z, het initiaal van mijn grootste dame, en de pitten blijven inderdaad veel beter op zijn plek.



Even op de kachel of in de oven, hmmmm heerlijke warme voetjes in bed.


DIY (vloer)kleed







Tadaa! Mijn eerste gehaakte vloerkleed (hoewel ik hem ook best gezellig vind staan op de bank). Het kleed is gehaakt met van die grote bollen textielgaren. Lekker milieubewust, het garen wordt gemaakt van reststukken van de textielindustrie.
Ik haakte het met een naald 10 en paste dit patroon een beetje aan.
Fijne Dag!



DIY Lampionnetjes Oorbellen Tutorial























Fijne Sint Maarten!

Bye Bye Butterfly, Hello Autumn


Ja, ja, weer fijn de kachel & kaarsjes aan! 
Dat zijn toch wel weer de voordelen van de herfst. I love it!
In mijn erker hingen de hele zomer gezellig een paar vlinders te fladderen, maar nu wordt het toch echt wel tijd dat ze plaats maken. Papier, lijm, mesje en tadaaa, nu hangen er een paar vrolijke lampionnen. Zijn we ook meteen klaar voor Sint Maarten ;-)